1 éves a Spacejunkie csatorna!

Kapcsolódó

Az 500. Hosszú Menetelés rakéta indult el múlt éjjel

A jubileumi küldetés keretében újabb Jaokan földmegfigyelő műholdak álltak...

A NASA felfújható hőpajzsa több cég figyelmét is felkeltette

Tavaly novemberben zajlott le a NASA demonstrációja, mely a...

A nap képe #1312 – Bennu minta mikroszkóp alatt

A Bennu aszteroidából származó minta egy mikroszkópos tárgylemezen előkészítve...

14 céget választott ki a DARPA holdi infrastruktúrák terveinek tanulmányozásához

A résztvevők között a legkisebb startupoktól kezdve a legnagyobb...

Sikerrel teljesítette első üzemszerű repülését a Landspace Csucsüe-2 rakétája

Továbbra is ez a világ egyetlen olyan metán meghajtású...

Kicsit furcsa érzés, hogy a csatorna ma betöltötte első életévét. Ugyanis tényleg hobbiként indult, a téma iránti szeretet kovácsolta össze ezt a négy embert ( Bonczók Zoli, Nagy Szabolcs, Szabó Bence, Tamási Dávid), amihez csatlakozott később Falucskai Norbi (Tech-Q másorok), kialakítva a ma ismert Spacejunkie csatornát és annak profilját. 

Elmondhatatlanul sok szeretetet, törödést kapunk tőletek a műsoraink folyamán, amit nagyon nincs módunkban direkt formában megköszönni Nektek, mindenkinek! Voltak könnyebb és nehezebb pillanatok, de Ti mindig mellettünk álltatok és álltok!

Azt ígérhetjük, hogy próbáljuk a jövőben is elhozni nektek a legfrissebb híreket és a legjobb eseményeket. Reméljük, hogy az elmúlt egy évhez hasonlóan eseménydús évek elé tekintünk. Az űrverseny ismét kezd feléledni, még ha nem is a hidegháborús versenyhez hasonlóan. Az állami és magánszektor komoly fejlődésen megy keresztül és hisszük, hogy csodálatos dolgok állnak a felfedezők, az emberiség előtt. Ezt pedig mi szeretnénk közvetíteni a magyarul beszélő emberek számára, éljenek bárhol a világon.

Ezt a videót egy maroknyi csapat készítette nekünk, bevalljuk kicsit meg is hatódtunk, ugyanis meglepetés gyanánt ma reggel ezzel várt minket a discord szerverünk 🙂 Köszönjük Andie M, Boncz Bálint, Séra Gábor és Ad Astra a csodás videó összefoglalót, nagyon betalált! 

Hajrá Team Space!!

Dark mode powered by Night Eye