1 éves a Spacejunkie csatorna!

Kapcsolódó

Kiválasztották az európai Vigil űrszonda építőjét

Az Európai Űrügynökség május 22-én tartotta Brüsszelben azt az...

A nap képe #1481 – Tenacity kicsomagolás

A Dream Chaser Tenacity „kicsomagolása”, miután megérkezett a Kennedy...

Rendkívüli: kiválasztották a következő magyar űrhajóst!

Lezárult a HUNOR-Program kiválasztási szakasza, a végső felkészülés az...

44 éve indult első magyarként az űrbe Farkas Bertalan

1980. május 26-án kezdődött Farkas Bertalan űrrepülése a Szojuz-36...

Eddig jól muzsikálnak a Psyche űrszonda ionhajtóművei

A NASA a napokban számolt be arról a remek...

Kicsit furcsa érzés, hogy a csatorna ma betöltötte első életévét. Ugyanis tényleg hobbiként indult, a téma iránti szeretet kovácsolta össze ezt a négy embert ( Bonczók Zoli, Nagy Szabolcs, Szabó Bence, Tamási Dávid), amihez csatlakozott később Falucskai Norbi (Tech-Q másorok), kialakítva a ma ismert Spacejunkie csatornát és annak profilját. 

Elmondhatatlanul sok szeretetet, törödést kapunk tőletek a műsoraink folyamán, amit nagyon nincs módunkban direkt formában megköszönni Nektek, mindenkinek! Voltak könnyebb és nehezebb pillanatok, de Ti mindig mellettünk álltatok és álltok!

Azt ígérhetjük, hogy próbáljuk a jövőben is elhozni nektek a legfrissebb híreket és a legjobb eseményeket. Reméljük, hogy az elmúlt egy évhez hasonlóan eseménydús évek elé tekintünk. Az űrverseny ismét kezd feléledni, még ha nem is a hidegháborús versenyhez hasonlóan. Az állami és magánszektor komoly fejlődésen megy keresztül és hisszük, hogy csodálatos dolgok állnak a felfedezők, az emberiség előtt. Ezt pedig mi szeretnénk közvetíteni a magyarul beszélő emberek számára, éljenek bárhol a világon.

Ezt a videót egy maroknyi csapat készítette nekünk, bevalljuk kicsit meg is hatódtunk, ugyanis meglepetés gyanánt ma reggel ezzel várt minket a discord szerverünk 🙂 Köszönjük Andie M, Boncz Bálint, Séra Gábor és Ad Astra a csodás videó összefoglalót, nagyon betalált! 

Hajrá Team Space!!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Kérjük engedélyezd a reklámokat

Így tudod a Spacejunkie csapatát támogatni, hogy minél több friss hírt hozhassunk Nektek az űrutazás, űrkutatás világából!
Dark mode powered by Night Eye