1 éves a Spacejunkie csatorna!

Kapcsolódó

Videó: SpaceX Starship evolúció

Egy átfogó videóban mutatjuk be részletesen, honnan is indult...

A Szojuz MSz-22 március 28-án tér vissza a Földre

A sérült Szojuz űrhajó a terveknek megfelelően űrhajósok nélkül...

Beszámoló a Holnap határa workshopról

Kővágó Angéla vendégírónk ismét egy érdekes eseményen vett részt,...

A nap képe #1055 – Sodródó felhők a Marson

A Perseverance marsjáró 2023. március 18-án felvételt készített az...

A Falcon-9 B1067 tizedik startjával újabb Starlink műholdakat állított pályára

Ez a hét sem maradt Starlink-indítás nélkül, hiszen a...

Kicsit furcsa érzés, hogy a csatorna ma betöltötte első életévét. Ugyanis tényleg hobbiként indult, a téma iránti szeretet kovácsolta össze ezt a négy embert ( Bonczók Zoli, Nagy Szabolcs, Szabó Bence, Tamási Dávid), amihez csatlakozott később Falucskai Norbi (Tech-Q másorok), kialakítva a ma ismert Spacejunkie csatornát és annak profilját. 

Elmondhatatlanul sok szeretetet, törödést kapunk tőletek a műsoraink folyamán, amit nagyon nincs módunkban direkt formában megköszönni Nektek, mindenkinek! Voltak könnyebb és nehezebb pillanatok, de Ti mindig mellettünk álltatok és álltok!

Azt ígérhetjük, hogy próbáljuk a jövőben is elhozni nektek a legfrissebb híreket és a legjobb eseményeket. Reméljük, hogy az elmúlt egy évhez hasonlóan eseménydús évek elé tekintünk. Az űrverseny ismét kezd feléledni, még ha nem is a hidegháborús versenyhez hasonlóan. Az állami és magánszektor komoly fejlődésen megy keresztül és hisszük, hogy csodálatos dolgok állnak a felfedezők, az emberiség előtt. Ezt pedig mi szeretnénk közvetíteni a magyarul beszélő emberek számára, éljenek bárhol a világon.

Ezt a videót egy maroknyi csapat készítette nekünk, bevalljuk kicsit meg is hatódtunk, ugyanis meglepetés gyanánt ma reggel ezzel várt minket a discord szerverünk 🙂 Köszönjük Andie M, Boncz Bálint, Séra Gábor és Ad Astra a csodás videó összefoglalót, nagyon betalált! 

Hajrá Team Space!!

Dark mode powered by Night Eye