DM-2 utáni “másnap”

Kapcsolódó

Két frissen végzett űrhajóst nevezett ki az ESA a Nemzetközi Űrállomás féléves küldetéseire

A francia és belga asztronauta kiválasztását tegnap jelentette be...

Ismét 23 Starlink műhold állt Föld körüli pályára

A SpaceX a héten két házon belüli küldetést tervez...

A nap képe #1477 – Flight 4 előtti tankolási teszt

Teljes tankolási teszt a júniusra tervezett Flight 4 előtt.

USA: Oroszország műholdellenes fegyvert bocsátott az alacsony Föld körüli pályára

Az Egyesült Államok attól tart, hogy a Kozmosz-2576 feltehetően...

Fúúú, micsoda nap volt a tegnapi. Még annak ellenére is, hogy végül nem indult el a Dragon. Láthattuk viszont az emberes űrutazás jövőjét, ami egy fantasztikus élmény volt mindannyiunk számára.
Nagyon-nagyon izgalmasak lesznek az elkövetkező évek.

Részünkről jelenleg most egy hatalmas fáradtság, amit érzünk, az elmúlt hetekben rengeteget dolgoztunk azon, hogy minden nap egy méltó írással készüljünk a nagy eseményre. Ez szerintem sikerült is, és a visszajelzések alapján Nektek, kedves Olvasóknak is tetszettek. Ennek mi nagyon örülünk, ugyanis ez a célunk. 🙂

Az első livestream-ünkön is túl vagyunk, bár rengeteg technikai problémával küzdöttünk, a végére egy egész jó kerekasztal-beszélgetés kerekedett a dologból. Köszönjük, ha csatlakoztatok, és köszönjük a türelmeteket, ígérjük a legközelebbi más sokkal jobb lesz.

Köszönjük Nagy Szabolcsnak, hogy tető alá hozta velünk az élő közvetítést, és bátran mondhatom a csapat nevében, hogy egy új barátra tettünk szert a felkészülés hosszú hetei alatt. Mindenképpen csekkoljátok Szabi ISS-fotós munkáját is a https://spacestationguys.com/ oldalon.

Ami a DM-2 küldetést illeti szombaton újra megpróbálják az indítást, ha aznap sem jön össze (jelenleg 40% az időjárás), akkor vasárnap.
Mi biztos követni fogjuk az eseményeket, mert ha elindul a Dragon, arra sokáig emlékezni fogunk.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Kérjük engedélyezd a reklámokat

Így tudod a Spacejunkie csapatát támogatni, hogy minél több friss hírt hozhassunk Nektek az űrutazás, űrkutatás világából!
Dark mode powered by Night Eye