Felhívás – Spacejunkie menni Amerika

Kapcsolódó

CNSA | Sencsou-16 küldetésprofil

A Sencsou-program tizenegyedik személyzettel ellátott küldetésére kerülhet sor a...

GSLV Mk II | NVS-01 (IRNSS-1J) küldetésprofil

A legutóbbi, 2021 augusztusi sikertelen indítása után újra a...

A nap képe #1118 – Ali Al-Karni az ISS-en

Ali Al-Karni, az Ax-2 misszió 31 éves űrhajósa a...

Befejeződött a HAKUTO-R misszió kiértékelése

Az ispace május 26-án, azaz tegnap bejelentette, hogy megtörtént...

Elérte végső formáját a JUICE űrszonda

Hat hete, hogy elindult a JUICE űrszonda, mely idő...

A spacejunkie.hu oldalon 2019 áprilisától, a Youtube-csatornánkon 2020 májusa óta, Magyarországon egyedüliként számolunk be az összes űrhírről és rakétaindásról szerte a világból, magyar nyelven, egyszerűen és érthetően. Elhivatottak vagyunk, hogy közelebb vigyük az emberekhez az űrkutatás és űrutazás elsőre nehéznek tűnő témáját, ebben most szeretnénk egy szintet lépni, és nézőinknek/olvasóinknak elsőkézből és a helyszínről megmutatni egy amerikai rakétaindítást, amire eddig a hazai médiapiacon nem volt példa. 2022 augusztusában várhatóan több érdekes rakétaindítást hajtanak végre a Kennedy Űrközpontból. Az itt tett látogatásunk során megnézzük az összes helyi látványosságot, az amerikai űrkutatás történelmét magába foglaló múzeumot.

Két hetesre tervezett amerikai utunk során nemcsak Floridába látogatunk el, hanem a SpaceX texasi rakétagyártó komplexumát, a Starbase-t is megnézzük, hogy szintén exkluzív tartalmat szolgáltathassunk a helyszínről. Az útról egy Youtube-videósorozatban, a spacejunkie.hu-n és közösségi platformjainkon pedig folyamatosan érdekes és izgalmas képekben és blogbejegyzésekben számolunk majd be.

A Spacejunkie jelenleg Magyarország legnagyobb ingyenes, űrutazással kapcsolatos ismeretterjesztő ökoszisztémája, amit szabadidőnkben, fizetség nélkül szerkesztünk.

Ahhoz, hogy ezt az egyedülálló vállalkozást végre tudjuk hajtani, a Ti támogatásotokra is szükségünk van. Bármekkora összeg nagy segítséget jelent, és kiemelten várjunk cégek, szponzorok jelentkezését is, akiknek reklámlehetőséget biztosítunk a platformjainkon.

A projektet a honlapunkon, a Támogatás oldalon keresztül tudjátok közvetlenül támogatni. Kérjük, hogy a közleménybe írjátok bele, hogy erre a célra külditek a támogatást, így jobban tudjuk mi is követni a beérkezett összegeket.

Előre is nagyon köszönünk minden felajánlást, bármilyen kérdés esetén írjatok nekünk az info@spacejunkie.hu e-mail címre.

Hajrá Spacejunkie, hajrá Teamspace!

Dark mode powered by Night Eye