Felhívás – Spacejunkie menni Amerika

Kapcsolódó

USA: Oroszország műholdellenes fegyvert bocsátott az alacsony Föld körüli pályára

Az Egyesült Államok attól tart, hogy a Kozmosz-2576 feltehetően...

A SpaceX új felderítő műhold-konstelláció első tagját állította pályára az NRO számára

A hattagú hálózatot a Northrop Grumman-nel együtt valósítják meg...

A nap képe #1476 – Gibraltári-szoros

A Gibraltári-szoros, melyet a Nemzetközi Űrállomás fedélzetéről örökítettek meg...

Július első két hetére szűkítette az ESA az Ariane-6 debütálásának időpontját

Jól halad az első repülésre szánt rakéta felkészítése, de...

A négyes szám jegyében zajlanak ezen a héten a kínai indítások

Ezúttal egy Kuajcsou-11 állított pályára négy műholdat, csakúgy, mint...

A spacejunkie.hu oldalon 2019 áprilisától, a Youtube-csatornánkon 2020 májusa óta, Magyarországon egyedüliként számolunk be az összes űrhírről és rakétaindásról szerte a világból, magyar nyelven, egyszerűen és érthetően. Elhivatottak vagyunk, hogy közelebb vigyük az emberekhez az űrkutatás és űrutazás elsőre nehéznek tűnő témáját, ebben most szeretnénk egy szintet lépni, és nézőinknek/olvasóinknak elsőkézből és a helyszínről megmutatni egy amerikai rakétaindítást, amire eddig a hazai médiapiacon nem volt példa. 2022 augusztusában várhatóan több érdekes rakétaindítást hajtanak végre a Kennedy Űrközpontból. Az itt tett látogatásunk során megnézzük az összes helyi látványosságot, az amerikai űrkutatás történelmét magába foglaló múzeumot.

Két hetesre tervezett amerikai utunk során nemcsak Floridába látogatunk el, hanem a SpaceX texasi rakétagyártó komplexumát, a Starbase-t is megnézzük, hogy szintén exkluzív tartalmat szolgáltathassunk a helyszínről. Az útról egy Youtube-videósorozatban, a spacejunkie.hu-n és közösségi platformjainkon pedig folyamatosan érdekes és izgalmas képekben és blogbejegyzésekben számolunk majd be.

A Spacejunkie jelenleg Magyarország legnagyobb ingyenes, űrutazással kapcsolatos ismeretterjesztő ökoszisztémája, amit szabadidőnkben, fizetség nélkül szerkesztünk.

Ahhoz, hogy ezt az egyedülálló vállalkozást végre tudjuk hajtani, a Ti támogatásotokra is szükségünk van. Bármekkora összeg nagy segítséget jelent, és kiemelten várjunk cégek, szponzorok jelentkezését is, akiknek reklámlehetőséget biztosítunk a platformjainkon.

A projektet a honlapunkon, a Támogatás oldalon keresztül tudjátok közvetlenül támogatni. Kérjük, hogy a közleménybe írjátok bele, hogy erre a célra külditek a támogatást, így jobban tudjuk mi is követni a beérkezett összegeket.

Előre is nagyon köszönünk minden felajánlást, bármilyen kérdés esetén írjatok nekünk az info@spacejunkie.hu e-mail címre.

Hajrá Spacejunkie, hajrá Teamspace!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Kérjük engedélyezd a reklámokat

Így tudod a Spacejunkie csapatát támogatni, hogy minél több friss hírt hozhassunk Nektek az űrutazás, űrkutatás világából!
Dark mode powered by Night Eye