Felhívás – Spacejunkie menni Amerika

Kapcsolódó

Rövid hír: Búcsút intett az Ax-2 személyzete az ISS-nek

Az Axiom Mission-2 személyzetének Freedom névre hallgató Crew Dragonja...

Úton a váltás: elindult a Sencsou-16 személyzete a Tienkungra

Frissítés 05.30.: A 3 fős személyzet biztonságban megérkezett, és dokkolt...

A nap képe #1120 – Neptunusz és Triton

A külső Naprendszeren keresztül utazó Voyager-2 űrszonda visszatekintett Napunk...

Érkeznek az SLS Block-1B mobil indítótornyának első elemei a Kennedy Űrközpontba

A megnövelt méretű és teherbírású hordozórakéta az Artemis-4 küldetéstől...

Ezúttal minden rendben ment a GSLV Mk II-es verziójának indításakor

Ugyan 2021 augusztusában nem ment minden simán a hordozó...

A spacejunkie.hu oldalon 2019 áprilisától, a Youtube-csatornánkon 2020 májusa óta, Magyarországon egyedüliként számolunk be az összes űrhírről és rakétaindásról szerte a világból, magyar nyelven, egyszerűen és érthetően. Elhivatottak vagyunk, hogy közelebb vigyük az emberekhez az űrkutatás és űrutazás elsőre nehéznek tűnő témáját, ebben most szeretnénk egy szintet lépni, és nézőinknek/olvasóinknak elsőkézből és a helyszínről megmutatni egy amerikai rakétaindítást, amire eddig a hazai médiapiacon nem volt példa. 2022 augusztusában várhatóan több érdekes rakétaindítást hajtanak végre a Kennedy Űrközpontból. Az itt tett látogatásunk során megnézzük az összes helyi látványosságot, az amerikai űrkutatás történelmét magába foglaló múzeumot.

Két hetesre tervezett amerikai utunk során nemcsak Floridába látogatunk el, hanem a SpaceX texasi rakétagyártó komplexumát, a Starbase-t is megnézzük, hogy szintén exkluzív tartalmat szolgáltathassunk a helyszínről. Az útról egy Youtube-videósorozatban, a spacejunkie.hu-n és közösségi platformjainkon pedig folyamatosan érdekes és izgalmas képekben és blogbejegyzésekben számolunk majd be.

A Spacejunkie jelenleg Magyarország legnagyobb ingyenes, űrutazással kapcsolatos ismeretterjesztő ökoszisztémája, amit szabadidőnkben, fizetség nélkül szerkesztünk.

Ahhoz, hogy ezt az egyedülálló vállalkozást végre tudjuk hajtani, a Ti támogatásotokra is szükségünk van. Bármekkora összeg nagy segítséget jelent, és kiemelten várjunk cégek, szponzorok jelentkezését is, akiknek reklámlehetőséget biztosítunk a platformjainkon.

A projektet a honlapunkon, a Támogatás oldalon keresztül tudjátok közvetlenül támogatni. Kérjük, hogy a közleménybe írjátok bele, hogy erre a célra külditek a támogatást, így jobban tudjuk mi is követni a beérkezett összegeket.

Előre is nagyon köszönünk minden felajánlást, bármilyen kérdés esetén írjatok nekünk az info@spacejunkie.hu e-mail címre.

Hajrá Spacejunkie, hajrá Teamspace!

Dark mode powered by Night Eye