Szolgálati: Feliratkozás, értesítések

Kapcsolódó

A sugárzásokkal szembeni sebezhetősége miatt egyelőre kétséges az Europa Clipper indítási dátuma

Úgy tűnik, az űrszonda félvezetői túl érzékenyek és sérülékenyek...

A nap képe #1528 – Ariane-6 indítás

Az Ariane-6 hordozórakéta elemelkedése, melyre július 9-én került sor.

Bejelentkezett a GRBBeta

A magyar műszert is tartalmazó kockaműhold kedden jutott Föld...

Újraindítás közben robbant fel a Falcon-9 második fokozati hajtóműve a Starlink 9-3 küldetés közben

Egyelőre ismeretlen okból történt az anomália, aminek következtében alacsonyabb...

A nap képe #1527 – YPSat & Föld

Az Ariane-6 fedélzetén helyet kapó YPSat (Young Professionals Satellite)...

Mostantól lehetőségetek lesz feliratkozni a közvetlen értesítésekre, hogy ne maradjatok le semmiről. Ha elfogadod az oldalunk követési kérelmét a következő megnyitás alkalmával, akkor onnantól kezdve mindig rögtön értesülsz, ha valami új érkezik az oldalra, vagy ha olyan módosításra kerül sor, amit mindenképp szeretnénk ha megnéznétek (pl. Starship SN15 hírfolyam), hisz lényeges új információkat tartalmaz. Az értesítéseket mind mobilon, mind asztali gépen is meg tudjátok kapni (mindegyiknél külön kell elfogadni a követési kérelmet) akkor is, ha nincsen nyitva épp se böngésző, se applikáció. iPhone mobilon egyelőre sajnos nem támogatott az app, és macbookon is csak Google Chrome vagy Firefox böngészővel tudjátok használni a funkciót. Amennyiben tiltjátok az értesítéseket, a későbbiekben bármikor tudjátok újra engedélyezni, hogy értesüljetek a legfrissebb hírekről.

Az elmúlt napokban tapasztalhattatok frissítési problémákat mind a weboldalon, mind az applikációban, ezeket orvosoltuk a háttérben, de valószínűleg néhány manuális frissítésre (asztali gépen ctrl+f5 billentyűkombináció) szükség lehet, ezután helyreáll a rendszer és megfelelően fog működni minden felületen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Kérjük engedélyezd a reklámokat

Így tudod a Spacejunkie csapatát támogatni, hogy minél több friss hírt hozhassunk Nektek az űrutazás, űrkutatás világából!
Dark mode powered by Night Eye