Videó premier: A rakéták földjén (Land of Rockets) 2/5. (HUN/ENG)

Kapcsolódó

Titokzatos kínai műholddal indult az idei első Hosszú Menetelés-5 rakéta

Ma délután magyar idő szerint 12:30-kor Kína is újabb...

A B1061-es Falcon-9 következő repülése már a huszadik lesz

A cím természetesen optimistán tekint a jövőre, mely akár...

A Nova-C leszállt! Ismét egy amerikai űreszköz a Holdon, 1972 óta először

Múlt éjjel sikeresen landolt a Holdon az Intuitive Machines...

A nap képe #1387 – Neptune – Excelsior

A Space Perspective tesztkapszulája, melyet Neptune - Excelsior névre...

Sajtóközlemény: A 4iG csoport önálló vállalatba szervezi űr- és technológiai portfólióját

A bejegyzés alatt álló 4iG Space and Technology Zrt. az alapítást követően 45 százalékos tulajdont szerez a REMRED Technológiai és Fejlesztő Zrt.-ben A...

Már nagyon régen vártuk, hogy végre bemutathathassuk Nektek a július 28 – augusztus 12 között megvalósult Spacejunkie menni Amerika utunk során rögzített felvételekből készült dokumentumfilmünk 2. részét! Premier március 10-én pénteken 21 órakor!

A rész a Space Coast II. címet kapta, mert a Space Coast név fedi le a Kennedy Űrközpont, az Űrhaderőbázis és Cape Canaveral területének teljes környékét, ahol csapatunk mozgott a Floridában töltött napok alatt. Ebben a részben először végig néztük, ahogy kivontatják a Just Read The Instructions drónhajót a következő küldetésére, majd bejártuk a Kennedy Űrközpont területét, amennyire csak lehetett. Két napunk ment rá, de láttunk űrsiklót, Saturn-V holdrakétát, Falcon-9 első fokozatot, de bejártuk a Rocket Garden nevű rakétaparkot is. Majd a második nap körbe buszoztuk a területet, ellátogattunk két híres indítóálláshoz, valamint láttuk az épülő Starship infrastruktúrát. Mindezek során sokat beszélgettünk, valamint sok-sok archív felvétellel is színesítettük az ott tartózkodásunk áttekintését.
A videó ezen a linken érhető el! 

Dark mode powered by Night Eye