Array

William Shatner űrugrása | Áttekintő hatás (Overview effect)

Kapcsolódó

19-re húzott lapot a Virgin Galactic jelenlegi járművük nyugdíjazásával

Mindössze 7 darab üzemszerű repülés után fejezi be pályafutását...

Űrtávcsövet szállít az RS1 rakéta

A virginiai székhellyel rendelkező Scout Space június 10-én jelentette...

A nap képe #1497 – Csendes-óceán

Az alábbi összetett felvételen a felhőkbe burkolózó Csendes-óceánt láthatjuk,...

A nap képe #1496 – A „Szahara szeme”

A "Szahara szeme", mely egy különleges, ősi geológiai képződmény...

William Shatner kanadai színész, rendező, producer három másik jelentkezővel együtt sikeres űrugrást hajtott végre 2021. október 5-én. Legtöbben az eredeti Star Trek franchise-ból ismerhetik, ahol James T. Kirk kapitányként szerepelt és vált kulturális ikonná. De társszerzője a Stark Trek univerzum ihlette TekWar sci-fi novelláknak is. Feltűnt a Columbo sorozat két részében is. Két Emmy-díjjal is kitüntették, a The Practice-ben és a Boston Legalban nyújtott alakításáért. 

Akik látták az élő közvetítést, azok tudhatják, hogy a 90 éves Shatner az utazást követően Jeff Bezossal egy nagyon megható beszélgetést folytatott le a kabintól nem messze. Ennek a beszélgetésnek a kivonatát a rossz hangminőség ellenére MaryLiz Bender, a Cosmic Perspective csatorna egyik alapítója közzétette oldalukon. Ezt fordítottuk le magyarra Nektek, hogy tényleg mindenki érthesse, pontosan mit is mondott Shatner.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Kérjük engedélyezd a reklámokat

Így tudod a Spacejunkie csapatát támogatni, hogy minél több friss hírt hozhassunk Nektek az űrutazás, űrkutatás világából!
Dark mode powered by Night Eye